Denna veckas mat…

har ju inte varit något utöver det vanliga direkt. Trots resande.

Det finns ju bloggar som berättar hur restaurangbesökar skall uppföra sig, och jag håller helt med dem i det som skrivs oftast.

Men nu till det viktiga (detta kommer att bli typ 10 stycken inlägg innan det är klart); när man har betalt för något, och man är helt jävla värdelös på det och totalt inkompetent. Då blir jag orolig! Har med andra ord haft hjärtat i halsgropen mest hela veckan. Frukost, lunch och middag.

jag har upplevt en fantastisk frukost, men den återkommer jag till.

I övrigt så har det varit hemskt.

Nummer ett; och detta borde inte vara svårt som servitör: fråga gästen hur han/hon vill ha sitt (nöt)kött tillagat. Rare, medium eller welldone kan inte vara så jävla svårt att haspla ur sig oavsett vilket språk man har som modersmål.

Exempel:

Onsdag; beställde en vanlig nötbiff. Inte ett jävla ord! Bara tack och 190 km/h tillbaka till köket.

Torsdag; beställde en club sandwich. ”Would you like it rare, medium or well done?” Tja. Jag svarade: ”Please very very damn well done since it’s chicken”.

För helvete. Salmonella next; nej tack!

Hur fan kan man år 2013 vara så inkompetent och fortfarande ha ett jobb. Jag trodde det var konkurrens om arbetsplatserna…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s