Pannacotta

När man är förkyld så är det nog bra att äta pannacotta. Säkert hälsosammare än köpt yoghurt med färgämnen och konserveringsmedel och annat jox. Tar mindre än 10 minuter att göra. Sen är det ju riktigt gott också. Fungerar ypperligt till frukost. Och lunch. Och efterrätt.

3 blad gelatin
2,5 dl grädde
2,5 dl mjölk
4 msk strösocker
1 vaniljstång

Koka upp grädde, mjölk, socker och vanilj så att sockret löser sig. Tag kastrullen från värmen. Blanda i gelatinbladen så de löser upp sig.

Fördela i formar och ställ kallt tills det stelnar.

Mixa jordgubbar och lite vaniljsocker.

20130306-204339.jpg

Ps. När jag menar mjölk så är det alltid helmjölk (röd) i alla recept.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s