Kryddsmör – soltorkad tomat, timjan, vitlök

Ta fram smöret en stund så det blir lite mjukt.

Hacka soltorkad tomat. Och bara soltorkad tomat. Inte inlagd i olja eller något.

Blanda tomaterna med smöret, 2 rivna vitlöksklyftor, någon tesked timjan och lite salt och peppar.

20130708-200525.jpg

Rör det ordentligt och ställ svalt till servering i lufttät burk eller rulla det till en rulle på smörpapper.

Smöret håller sig ett tag i kylen, men vill man förbereda eller spara längre så går det att frysa.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s