Rödspätta med gratinerad hummer och potatis-jordärtskocksmos

Börja med att skala och dela potatis och jordärtskockorna. Gör sedan mos på dem.

20131212-184600.jpg

Hacka champinjoner och fräs upp dem. Lägg i mer smör och strö mjöl över. Häll på en skvätt cognac och vitvin. Häll på grädde och krydda med mini lite curry, lite cayennepeppar, lite lite dijonsenap, salt och svartpeppar. Lägg i hummer bitarna (spara klorna hela). Riv i lite parmesan. Tror jag kom ihåg allt…

Lägg hummer-champinjonstuvningen i hummerskalen och strö parmesan över. Det som blir över i ramekiner.

20131212-184633.jpg

Gratinera i ugnen. Gnid in fiskfiléerna med dijonsenap och salta och peppra. Vänd sedan i vetemjöl och stek dem.

20131212-184904.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s