Friterad kyckling med majspuré och kycklinggrädde

Börja med kycklinggrädden. Koka ner kycklingbuljong/fond så den blir extremt koncentrerad. Vispa grädde ganska hårt. Blanda i curry, peppar och fonden.

Gör majspuré. Koka majsen lätt, bara koka upp. Rör i en klick smör, mixa, mixa och mixa. Smaka av med salt, peppar och lite kycklingbuljong.

Strimla kycklingfilé och vänd strimlorna i mjöl med paprikapulver, salt och peppar. Fritera.

20140304-194759.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s