Mangocarpaccio med valnötsglass och kanderade valnötter

Börja med att kandera valnötter.

Hetta upp en stekpanna, häll i valnötter, lite salt och sedan lönnsirap. Rör runt så det täcker alla nötter. Häll ut dem på ett bakplåtspapper och låt svalna. Ta isär dem så gått det går. Kandera igen om det behövs.

20140304-193737.jpg

Laga sedan valnötsglass i den sätter man små ”dåliga” bitar av valnötterna och lönnsirap.

Innan servering så skiva mango tunt.

20140304-194301.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s