Creme brulee med lakritsrot

Koka upp 375 g grädde, 125 g mjölk och några färska lakritsrötter.

Vispa 120 g äggula och 75 g socker. Rör sedan ner i den svala gräddblandningen.

Fyll i formar och ställ i en ugnsplåt med vatten. Grädda i 150 grader C i ca. 50 minuter.

Kyl sedan. Innan servering strö råsocker över och bränn av det.

20140312-205230.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s