Chicken with lemon balm, szechuan pepper and rice- Kycklingfrikadeller med citronmeliss, schechuan sås och ris

20140419-230628.jpg

Börja med att blanda kycklingfärs, en kruka citronmeliss, två ägg, ströbröd, salt och peppar. Låt det vila ca 30 minuter.

20140513-185328.jpg

Fräs upp någon matsked smör och vetemjöl. Blanda ner grädde och mjölk. Rör ordentligt. Häll i kycklingfond och halkrossad schechuan peppar och lite curry.

20140513-185403.jpg

Servera med ris.

20140513-185442.jpg

—–
Start by mixing minced chicken, a pot of lemon balm (melissa), two eggs, breadcrumbs, salt and pepper. Let it rest for about 30 minutes.

Fry a tablespoon of butter and flour. Stir in the cream and milk. Stir thoroughly. Pour in the chicken stock, schechuan pepper and some curry.

Serve with rice.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s