Chimichurri

Hacka ett stort knippe persilja. Hacka/skiva chili enligt så starkt man vill ha det.

20140722-143317-52397061.jpg

Hacka någon näve semi-torkade oreganoblad. Finhacka några vitlöksklyftor.

Blanda med en matsked vitvinsvinäger, 5 matskedar olivolja och en tesked salt.

Lägg i burk och förvara svalt och mörkt. Servera med t.ex feta, stora grillade picanha.

20140722-144127-52887503.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s