Tomat tart

Detta är vad detta blev.

Laga pajbotten (med ett ägg i så den håller bra att kavla. Förgrädda.

Stryk på ett lager färskost med vitlök, täck med skivade/klyftade tomater, salta, peppra, lägg på timjan, ringla på olivolja och skjuts in i ugnen på 150 C varmluft.

IMG_1952.JPG

Tiden beror på tomaterna (men kanske 30-60 minuter). Ta ut och lägg på mozzarella. Grädda ytterligare 10 minuter.

IMG_1953.JPG

Ta ut och lägg på basilika.

IMG_1954.JPG

Servera som fingerfood med en skvätt balsamico glaze eller som paj med tex vitlöksdressing.

IMG_1955.JPG

En reaktion till “Tomat tart

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s