Det är bra att fota dukningen innan gästerna kommer. Då märker man saker som att hälften av glasen saknas, lite bestick och allt det där.
Pynta ordentligt. Det gör inget att gästerna fastnar i spindelnätet.
Fördrinken var Chambord, Smirnoff Gold, apelsinjuice och Sanbitter. Skaka med is.
Här är det också bra att ha kameran hemma, men nu får vi stå ut med lite dåliga bilder…
Förrätt blev pumpasoppa med sidotillbehör. Stekt, rökt sidfläsk, fläskfett stekt hemvete, smörstekt torkad trattkantarell och persiljeolja.
På soppan var pumpafrön och chilitrådar (chili threads, angel hair… kärt barn har många namn)
Varmrätt blev grissida, vildsvinsrostbiff, ugnsrostad butternut pumpa, timjan- och portreduktion, picklad morot och polkabeta och tomatpulver.
Efterrätt blev chokladkaka med italienskt marängspöke, salmiaksflingor och skelettdelar.
Nästa dessert var petit beurres med petit saint Paulin och tomatsylt. Cheddarkex med renpate och körsbärsmarmelad.
Recept kommer.
Och disken återstår.