Mandelbröd med choklad

IMG_1396.JPG

Rör ihop 500 g mandelmassa med 30 g äggvita (ca 1 st).

IMG_1397.JPG

Häll mandelflagor på en plåt och spritsa ut smeten i ca 10 cm långa remsor. Rulla dem sedan så mandeln täcker runt om.

Lägg dem på en plåt och låt torka till nästa dag.

Grädda sedan i 250 grader C i ca 5 minuter.

Så fort de kommer ut ur ugnen ska de penslas med sockerlag.

När de svalnat doppa ändarna i smält choklad.

IMG_1398.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s