Biskvier

Börja med bottnarna.

Riv 250 g mandelmassa och blanda med 1,5 dl socker och 2 äggvitor.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/657/36826137/files/2015/01/img_2280.jpg

Smeten blir ganska lös.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/657/36826137/files/2015/01/img_2281.jpg

Spritsa ut på plåt, jag lagade en plåt i vanlig, stor storlek och resten i mini format. Grädda i 175 grader C i 10-15 minuter.

Laga smörkrämen.

Blanda 1 äggvita, 1,5 dl socker, vanilj, 1 tsk ättika och en nypa salt. Vispa över vatten bad.

Vispa sedan relativt kall.

Klicka i 250 g smör. Viktigt att det är rumstempererat. Vispa också ner 2 msk kakao och 0,5 msk kaffepulver som är upplöst i 2 msk vatten.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/657/36826137/files/2015/01/img_2310.jpg

Bred ut krämen på bottnarna och ställ mycket kallt.

Smält och temperera choklad och doppa dem sedan i chokladen.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/657/36826137/files/2015/01/img_2311.jpg

Ställ kallt.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/657/36826137/files/2015/01/img_22771.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s