Tonfisktartar med potatis- och persiljerotspure

Skala potatis och persiljerot. Koka mjuk.

Häll av vattnet och häll på grädde och grönsaksbuljong. Peppra och salta lite. Kanske inte salt om det serveras med svart salt…

Låt koka på. Länge. Mixa sedan slät och smaka av med smör.

Hacka tonfisken. Blanda med lite olivolja, salt och peppar.

Servera med havssalt från Molokai och viol.

– – –

Peel the potatoes and parsley root. Boil until soft. Drain and pour in cream and vegetable broth. Pepper and salt a little. Maybe not salt if it is served with black salt …

Let it simmer. For quit some time…

Mix til smooth and season with butter. 

Chop the tuna. Mix with a little olive oil, salt and pepper.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s