Fyllda kycklinglår med dragonskum

Bena ur kycklinglåren om det inte redan är gjort.

Fyll dem med en röra av fetaost, soltorkade tomater och peppar.

Linda in dem i Serrano skinka. Peppra och kör dem i ugnen tills de är klara.

Koka under tiden ris.

20131107-151902.jpg

Laga dragonskum genom att koka upp grädde, dragon, lite fond (grönsaks- eller kyckling). Vispa den kraftigt sedan med lite äggvita.

20131107-152026.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s