Halstrad anklever med brioche

 Börja med att baka brioche.

Rensa sedan anklevern.

  

Gör den fri från hinnor och skär i lagom stora bitar.

  

Stek i smör och salta och peppra.  

Stek rökt sidfläsk i fettet som är kvar i pannan. Lägg åt sidan och stek sedan briocheskivor i det.

Lägg upp på tallrik tillsammans med tomatsylt och strö över torkad tomat.

– – –

Start by baking brioche. Then clean the duck liver.

Make it free from membranes and cut into bite sized pieces.

Fry in butter and salt and pepper.

Fry the bacon in the fat remaining in the pan. Put aside and fry brioche. Put on a plate with tomato jam and sprinkle with dried tomato.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s