Deviled eggs – med lax

Till påskfrukosten lagade jag fyllda ägg. Alltid lika gott, fast det inte är påsk. Denna gång blev det med lite varmrökt lax som blivit över.

Koka ägg hårda.

Skala och dela äggen.

Gröp ur gulan och lägg vitorna åt sidan.

Blanda gulorna med creme fraishe, majonäs, varmrökt lax, finhackad dill och peppar. Blanda ordentligt eller mixa med stavmixer.

Fyll vitorna med röran.

Annonser

One thought on “Deviled eggs – med lax

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s