Grönkålspaj – Kale pie

IMG_2327

Börja med att laga pajbotten enligt recept via länken.

Riv grönkålen i fina bitar och stek snabbt i smör.  

Blanda grönkålen i en bunke med 2 dl mjölk, 2 dl grädde, 3 ägg, 150 g riven västerbottenost, salt och peppar. Häll i det förgräddade pajskalet och grädda i 175 C i ca 25 minuter.

  

Servera på buffé eller med sallad och dressing. 

– – –

Start by making pie crust according to recipe through the link. Tear kale into fine pieces and fry quickly in butter.

Mix the kale in a bowl with 2 dl milk, 2 dl cream, 3 eggs, 150 g grated strong flavoured cheese, salt and pepper. Pour into the pre-baked pie crust and bake at 175 C for about 25 minutes.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s