Bläckfiskpasta med laxsås och örtcreme – Squid ink pasta with salmon sause

Smält smör i en kastrull och lägg i den tärnade laxen. Låt den fräsa lite så det blir gyllene. Häll på vitt vin. 

Låt fräsa ner och häll på grädde och hackad dill. 

Salta och peppra om det behövs.

Koka färsk bläckfiskpasta.

Lägg ihop och servera med örtcreme. 

  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s