Pasta med kallröktlax – Pasta with cold smoked salmon

Koka upp vitt vin (ca 1,5 dl) och fiskbuljong. Häll i 1,5 dl creme fraiche och 2 dl grädde.  Koka pastan. Koka ner såsen och lägg i hackad dill och kuber av kallrökt lax. Lägg ihop och servera med hyvlad/riven parmesan.   – – –

Boil white wine ( ca. 1,5 dl ) and fish broth. Pour in 1.5 dl of sour cream and 2 dl of cream.

Cook the pasta .

Reduce the sauce and add chopped dill and cubes of cold smoked salmon . Put together and serve with grated / shredded parmesan .

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s