Canolli med kött – Meat stuffed cannolli

I detta fall så hade jag cannolli pasta hemma som behövde användas, men de är onödigt pilliga. Bäst är att antingen använda färska lasagneplattor eller lättkokta torra lasagneplattor.

Börja hur som helst med fyllningen.

Tärna kött i små bitar och bryn. Finhacka champinjon och stek.

Häll på lite vatten och koka ner.

Krydda med salt, peppar, timjan och oregano.

Häll på,grädde och låt koka ner.

  

Fyll rören/plattorna med fyllning. 

Lägg i ugnsform och riv över ost.



Grädda i ugnen och servera med sallad.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s