Äggröra – Scrambled eggs

Bästa frukosten som finns måste vara äggröra. God äggröra med chilisås.

Smält smör. Och håll temperaturen på en mediumnivå under hela tillagningen.

  Knäck i några ägg (så många du vill äta…) och börja röra längs med kanten. Salta och fortsätt vända runt från kanten tills den är klar. Det heter inte äggRÖRA för intet…

  Servera med chilisås, ketchup, majonnäs eller vad du gillar.

  – – –

Best breakfast must be scrambled eggs. Good scrambled eggs with chili sauce.

Melt butter. And keep the temperature at a medium level throughout the cooking 

Crack in a few eggs (as many as you want to eat …) and start stiring along the edge. Salt and continue to turn around from the edge until it is finished.

Serve with chili sauce, ketchup, mayonnaise, or whatever you like.

Annonser

One thought on “Äggröra – Scrambled eggs

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s