Rökt abborre

Börja med att hitta några hela fiskar.

Rensa dem och skölj noggrant.

Salta med grovt salt både inuti och runt i kring.

Plocka lite ved och elda röken varm.

Men inte om det är en elektrisk. Då skall man inte tända eld på den tror jag, kan bli lite väl dramatiskt.

Elda på.

IMG_2904
När röken är stor och temperaturen lagom så lägg på fisken.
  
Rök dem i ca 1 timme och servera.

IMG_2906-0

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s