Urbenad kyckling – No bone chicken

Från och med nu tänker jag bena ur all hel kyckling innan den tillagas.

På köpet kan man också laga fin buljong.

Att bena ur ta sin tid ja. Men det är det värt!


Användningsmöjligheterna är oändliga. T.ex. ballotine. I detta fall så satte jag ihop den precis som den var, kryddade, stack i två grillpinnar så den skulle hålla sig flat och slängde i ugnen.


Bara att skär upp och äta.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s