Tips! För bakbordet – For baking

Oavsett vad som skall bakas och kavlas så är ett hett tips att alltid ha mjöl i en ströare.

Att pudra runt är bra mycket enklare än att gräva med degiga händer i mjölburken. Blir jämnt och fint också.

 – – –

Whatever is to be baked and rolled , a hot tip is to always have flour in a shaker.

Dusting around is a lot easier than digging with doughy hands in the flour jar. Is evenly and finely spread as well.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s