Ravioli med tomat och getost

Börja med att laga pasta enligt detta recept (dock kanske halva mängden?).


Det går såååå mycket lättare som man har en ravioliform.

Medan man lagar pastadegen så kan man röra ihop fyllningen till raviolin. Den kan ju bestå av vad som helst, men i detta fall tomat och getost.

Hacka tomater och fräs upp med tomatpuré, timjan, oregano, persilja, vitlök, salt, peppar och lite honung. Ta från värmen och blanda ner smulad/hackad getost.

Koka en tomatsås enligt denna princip.

Servera med såsen, pesto, färska tomater och persilja.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s