Kanelbullens dag 

Kanelbullensdag är imorgon 4 oktober. 

Är dock inte förtjust i bullar alls att äta, och värdelös på att laga. 

Hittade dock inspiration och lagade minivarianter av dem.

  
Jag blandar inte för hand, och Kitchen aid funkar bra med detta recept.

  
Ett tips är att vänta en stund efter att man äggpenslat. Då håller sig pärlsockret vitt och torrt.

  
Fina kanel ”bullar”! 

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s