Får med kål

  
Tillaga lammlägg med ben. Smaksätt med lite vitlök, mycket timjan (hälften vanlig, hälften citron) och lite rödvin. 

Ta tillvara skyn och koka ner den lite. 

Häll i grädde och sojasås och koka ner.

  
Gör potatispuré. 

Skär nykål eller spetskål i klyftor. 

Smält smör, honung och en nypa salt och lägg i kålen. Fräs tills mjuk.

  
Lägg ihop och servera med rårörda lingon eller lingonsylt. 

  
En matlåda som smakar allt annat än tråkig får i kål.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s