Lammfärsjärpar med sötpotatispure, rödvinssås och getostcreme

Denna rätt består av fyra olika delar vi börjar med getostcremen.

Getostcreme:

Vispa crème fraiche fluffigt. Blanda ner getost. Helst så mjuk modell som möjligt. Salta och peppra efter behov.


Sedan kokar vi rödvinssås.

Häll rödvin i en kastrull och koka ner lite. Häll i fond/buljong, timjankvistar och koka ner.


Skala sötpotatis och skär i bitar. Koka mjuk.

Mixa med grädde, dijonsenap, smör, salt och peppar.

 

 

Blanda lammfärsen med timjan, salt och peppar.

Rulla till järpar och rulla dem i vetemjöl.

Stek dem.

Lägg ihop allt och servera.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s