Revben med jordärtsskocka och pumpasås

För att få rätten att smaka godare och se lite mer extrem ut så tog jag grissida och lade på/runt älg ben med benmärg i. 

Lägg i kryddor, salt, peppar och smör. 

Häll på vatten knappt upp till skinnet. 

Laga i ugn, ca 150 C i ca 4-5 timmar. Fyll eventuellt på lite vatten.

Inför den sista 1/2 timmen så penslar man skinnet med någon glaze. 

   

Det är viktigt att ingen rör ugnen och råkar elda upp köttet…
 

Pumasåsen är pumpapure, mycket (!) vitvin, grönsaksbuljong, salt, peppar och grädde.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s