Marinerad hjärna

Börja med ”blodet”.

Koka upp hallon och björnbär med lite vatten. Sila noga och koka upp med socker.

Ställ svalt tills servering.
  Gör sedan innanmätet till hjärnan.

Blanda resterna av bären (bärköttet) med 100 g smör, 1 dl socker, 4 msk kakao, 5 dl havregryn och 2 msk Chambord-likör.

Forma till små hjärnor.

Laga sedan italiensk marängsmörkräm och spritsa den.

Häll över såsen innan servering.

  • – –

Start with the blood”.

Boil raspberries and blackberries with a little water. Strain well and bring to a boil with a little sugar.

Allow to cool until serving.

Then make the inner part for the brain.
Mix the remains of the berries (fruit flesh) with 100 g butter, 1 dl sugar, 4 tablespoons cocoa, 5 dl of oatmeal and 2 tablespoons Chambord liqueur.
Shape into small brains.
Cook Italian meringue buttercream and pipe it.
Pour over the sauce before serving.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s