Ansjovismousse

Ansjovis mousse är fantastiskt gott. Och det bästa receptet är som sagt från Christer Lingströms bok ”Den goda julen”.

Min variant är denna.

Blöt 2 gelatinblad.

Mixa ansjovisfiléer från en burk.

Blanda med 2,5 dl creme fraiche, 1 msk ansjovisspad, peppar och hackad dill.

Värm gelatinbladen och rör ner i blandningen.

Låt stelna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s