Köttgryta med blomkål på två vis – Beef stew and cauliflower two ways

Bryn kött i en gryta.

Häll på rött vin och lägg i kryddor; vitlök, timjan, lagerblad, salvia. Häll på buljong.

Stek bitar av rökt sidfläsk.

Stek champinjoner. Lägg i grytan. Låt koka någon timme.


Skär morötter i bitar  och lägg i grytan. Häll på grädde och låt koka ytterligare.

Koka blomkålsbitar i mjölk tills mjuk och mixa med salt, peppar, grädde och creme fraiche till pure.


Skiva blomkålsbuketter mycket tunt.

Stek dem i smör och lite tryffel.

Lägg ihop och servera. Kom ihåg att hälla tryffelsmöret över!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s