Räkor med Rhode island sås och vaniljmarinerade tomater

Skala räkor.

Skala, gröp ur och hacka tomater fint. Blanda dem med lite, lite salt och mycket vanilj.

Blanda Rhode island-sås.

Blanda 2 dl creme fraishe, 1 dl majonäs, 3 msk Chili sause, 3 droppar Tabasco, 1 tsk Madeira (eller annan sprit) och 0,5 tsk salt och peppar.

Rör ihop och låt stå.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s