Rådjursfilé med potatisros och kantarellsås

Bryn köttet mycket lätt. Förstör eller elda inte upp något!


Till såsen skall det göras fond. Bryn på ben, rens, grönsaker och kryddor.


Häll på vatten och koka ner.

Bryn kantareller och lägg dem i såsen, häll på sherry och grädde.


Skiva potatis tunt. Mandolin rekommenderas.

Se till att du har mycket tid och börja lägg ihop skivorna i små, smörade formar. Krydda med salt, peppar, timjan och vitlök ibland. Häll sedan på grädde och baka i ugnen, låg temperatur och länge.


Servera!

Annonser

One thought on “Rådjursfilé med potatisros och kantarellsås

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s