Fylld sivripaprika med rådjurssandwich och BBQ-bearnaise

Börja med rådjursgrytan. Igår. Den lagas på samma sätt som pulled pork.

Koka på, koka på…

Laga en kräm av crème fraiche och ost, jag valde en grön mögelost eftersom den var på väg att gå ut ur kylskåpet själv.

Fyll sedan sivripaprikorna med krämen på valfritt sätt. Mitt sätt var inte det bästa, men jag ville pilla bort kärnorna först. Pincett funkar bra.

Gjorde någon nödlösning och försökte stänga dem med tandpetare när de skulle stekas på. Gick sådär…

Stek på brödet, lägg ihop och servera med BBQ-bearnaise.

En tallrik till mig. En till Mr. M. Det blev en stjälk från ena paprikan kvar. Måste varit mums…

Ja det var det.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s