Anklår med plantain

Stek anklåret så det får yta. Krydda anklåret med salt och dragon och smör och lägg i stek påse och kör klart i ugnen.

Skiva en del av matbananen i tunna skivor och fritera dem.

Skär resten i bitar och rosta dem i ugnen med lite olja tills de får färg. Koka dem sedan tills mjuka. Mosa med grädde, salt, peppar och tamarindpasta.

Stek upp mini champinjoner med smör, salt och peppar.

Servera.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s