Getostsallad – Goat cheese salad 

Låt mig börja med att saga att detta är den godaste getostsalladen jag ätit i hela mitt liv. Kanske till och med godaste salladen.

Börja med att vispa ihop vit balsamicovinäger, dijonsenap och honung med hasselnötsolja. Blanda ner pecannötter (eller andra nötter) och låt stå.

Koka rödbetor. Skala dem och skär i bitar.

Panera getosten i uppvispat ägg och ströbröd (gjorde ett på ett bröd med mycket frön i). Stek tills den får färg.

Lägg ihop med inlagda lupinfrön, päronskivor och balsamicosirap.

  • – – –

Let me start by saying that this is the most delicious goat cheese salad I have eaten in my life. Maybe even the most delicious salad.

Begin to whisk together white balsamic vinegar, Dijon mustard and honey with hazelnut oil. Stir in the pecans (or other nuts) and let rest.

Boil the beets. Peel them and cut into pieces.

Bread the goat cheese in beaten egg and breadcrumbs (made in a bread with a lot of seeds). Fry until it turns brownish.

Add together with pickled lupine seeds, pear slices and balsamic syrup.

Annonser

2 thoughts on “Getostsallad – Goat cheese salad 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s