Rabarber & bärpaj – Rhubarb & berry pie

Dags för bärpaj. I detta fall med rabarber och jordgubbar.

Blanda bären med potatismjöl och eventuellt lite socker. Häll dem i en smörad pajform.

Blanda 2 dl havregryn, 2 dl socker, drygt 1,5 del vetemjöl, 0,5 tsk bakpulver och 0,5 tsk vaniljsocker.

Smält 125 g smör.

Rör ner 0,5 dl grade och 0,5 dl sirap.

Rör ner de torra ingredienserna.

Häll blandningen över bären och grädda i 150 C i ca 45 minuter.

  

Servera med vaniljgrädde eller något annat gott.

Annonser

One thought on “Rabarber & bärpaj – Rhubarb & berry pie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s