Stekt strömming med potatismos och gurka – Fried herring with potato mash and pickled fresh cucumber

Stekt strömming är ju så gott, speciellt fileer så man slipper benen. Gör enligt detta recept. Men denna gang hade jag färsk, snabbinlagd gurka.

Skala gurkan om det behövs.

Skiva den.

Blanda/koka en lag av 1 del ättika, 2 delar socker och 3 delar vatten.

Häll över gurkan och blanda med dill.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s