Pepparkaksmacarons

Blanda 43 g mandelmjöl och 75 g florsocker.

Vispa 1 stor äggvita med 25 g socker. Vispa i 1/2 tsk kanel.

Blanda ner mandelmjölet.

Spritsa ut och låt torka ca 45 min.

Grädda 160 C i 7-12 minuter.

Laga fyllningen.

Vispa 150 g mjukt smör, 1,5 dl florsocker 1 tsk kanel, 1 tsk torkad ingefära, 1 tsk nejlika och 1 tsk vaniljsocker vitt och pösigt. Vispa ner 1 äggula.

Lägg ihop macarons.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s