Konfektrulle – Almondpaste roll

Kavla ut mandelmassa till en fyrkant.

Pensla den med någon sprit (t.ex. Cointrau, cognac…)

Tryck ut nougat över mandelmassan, men inte ända ut i kanterna.

Rulla ihop den.

Dekorera.

Jag har målat den med ätbar tusch och sockerstjärnor.

Detta tar tusen år så jag rekommenderar att antingen inte använda samma sorts tuscher som mig eller smälta chokolad och spritsa den istället…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s