Steak tartare – Råbiff

Börja med dijonsås (äggula, Dijon, rapsolja, salt och peppar).

Skär köttet.

Skär brödet och stek krutonger.

Vänd benmärgen i ägg och ströbröd och stek eller fritera.

Konfitera äggulan i rapsolja i ugnen tills den är krämig.

Lägg upp och hyvla parmesan över och balsamico glaze.

Allt fick högsta betyg av Mr M, men benmärgen fick 37 poäng på en 10 gradig skala…


Start with Dijon sauce (egg yolk, Dijon, oil, salt and pepper).

Cut the meat.

Cut bread croutons and fry.

Turn the bone marrow in egg and breadcrumbs and fry or deep fry.

Confit a yolk in rapeseed oil in the oven until it is creamy.

Add the Parmesan cheese and balsamic glaze.

All were given the highest rating by Mr M, but bone marrow got 37 points on a 10 point scale …

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s